Juhlat ja ruokailut täydellä palvelulla

 

Pihlajan Kevari on lämminhenkinen ja vieraanvarainen perhejuhlien, ryhmäruokailujen, kokousten ym. tilaisuuksien pitopaikka Jalasjärvellä. Olivatpa suunnitelmissasi sitten

  • syntymäpäiväjuhlat
  • häät
  • rippijuhlat
  • ryhmämatka
  • muistotilaisuus
  • kokous
  • vamistujaisjuhlat
  • luokkakokous tai
  • pikkujoulut

 

tarjoamme varmasti onnistuneet juhlapalvelut yksilöllisesti kaikki tarpeet huomioon ottaen.

Kevarissa juhlijoita ihastuttaa erityisesti viihtyisä ja kotoisa ympäristö, sillä juhlapaikka on yleisölle avoinna oleva koti. Myllyniemen tilan pohjalaistyyppinen maalaistalo sijaitsee vanhalla saha- ja myllypaikalla kuohuvan Korkeakosken rannalla, joten luonnonkaunis juhlamiljöö ulkoalueineen takaa tilaisuudellesi varmasti iloisen tunnelman.

Tilamme sopivat erinomaisesti niin pieniin kuin suurempiinkin tilaisuuksiin. Sisätiloihimme mahtuu hyvin kerralla ruokailemaan noin 60 henkilöä. Kesäaikana käytössä on ulkoalueiden lisäksi tilava juhla- ja tanssisali sekä tunnelmallinen kesäterassi. Tiloissamme ei ole anniskeluoikeuksia. Katso kuvia tiloistamme.

Ota yhteyttä ja kysy lisää! >>

 

Herkulliset tarjoilut toiveiden mukaan

 

Juhlien ja muiden tilaisuuksien tarjoilut hoituvat vuosikymmenten kokemuksella. Erityisesti perinteinen pohjalaistyyppinen runsas pitopöytä on hyvin suosittu vaihtoehto, mutta myös muunlaiset tarjoilut hoituvat aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Herkulliset tarjottavamme valmistamme kokonaan itse parhaista saatavilla olevista raaka-aineista, laadusta tinkimättä. Myös kukat ja muut somisteet hoituvat niin halutessanne talon puolesta, joten juhlaväki voi unohtaa järjestelyhuolet kokonaan ja keskittyä vain juhlimiseen.

Tarjoilujen erityisruokavaliot huomioidaan aina tilausten yhteydessä. Tilaisuuksien hinnoittelusta sovitaan tapauskohtaisesti erikseen etukäteen. Teettehän varauksenne aina mahdollisimman aikaisin, viimeistään kuitenkin viikkoa ennen toivomaanne juhlapäivää. Näin varmistatte, että tärkeästä päivästänne tulee mahdollisimman onnistunut.

Tervetuloa vieraaksemme nauttimaan ja viihtymään!

Meiltä saat vain hyvää ja erittäin hyvää palvelua.

 

Soita ja kysy lisää! >>

 

Häät täydellä palvelulla

 

Pihlajan Kevarissa on vietetty jo puolen vuosisadan ajan lukemattomia onnistuneita hääjuhlia. Järjestämme häät toiveidenne mukaan, ja Kevarissa hääjuhlat hoituvat helposti talon isäntäparin huolehtiessa yhdessä sovitusti tarjoiluista ja tiloista samalla kun vieraat voivat keskittyä juhlimiseen. Tiloissamme ei ole anniskeluoikeuksia.

Hääpaikkana kotoisa ja tunnelmallinen pihapiiri on mitä mainioin, ja ohjelmaa ja tanssia varten käytössänne on tilava kesäsali sekä viihtyisä ulkoterassi upeilla koskinäkymillä. Ota yhteyttä ja kysy lisää – erityisesti kesäajan hääjuhlia varten kannattaa tiedustelujen kanssa olla ajoissa liikkeellä!

 

Kokous kotoisassa ympäristössä

 

Vietä unohtumaton kokouspäivä Pihlajan Kevarissa. Tarjoamme tapaamiselle rennot ja kotoisat puitteet, ja päiväänne tai iltaanne rytmittävät suussasulavat tarjoilut ja lämminhenkinen tunnelma. Tiloissamme on kaikki tekniset edellytykset onnistuneelle tapaamiselle (mm. videotykki, langaton verkko) ja kokoussalin järjestelemme juuri teille sopivaksi. Tervetuloa Pihlajan Kevariin kotoisaan ympäristöön luonnon keskelle!

Pyydä meiltä lisätietoja! >>

 

Pikkujoulut ryhmille

 

Pihlajan Kevarissa koet joulun herkut aidoimmillaan, ja pikkujouluruokailu kotoisassa ja lämminhenkisessä ympäristössä on elämys, joka ei unohdu. Perinteisen joulupöytämme herkuista nauttivat niin yritykset, harrasteryhmät, kaveriporukat kuin yhdistyksetkin – varaa oma päiväsi ajoissa, sillä kalenterimme täyttyy nopeasti syksyn mittaan.

Joulupöytämme notkuu herkkuja. Noutopöydässä tarjolla on runsasti erilaisia itse valmistettuja kalaherkkuja, useita ruokaisia salaatteja ja lisukkeita (mm. perinteinen kotitekoinen rosolli), suussasulavat vuosikymmeniä vieraitamme ihastuttaneet itsetehdyt joululaatikot (peruna-, porkkana- ja lanttulaatikko), laadukas joulukinkku ja herkullinen kastike, juustovalikoima sekä tykötarpeet, unohtamatta jälkiruokaa ja kahvia. Tiloissamme ei ole anniskeluoikeuksia. Tervetuloa nauttimaan!