Pihlajan Kevarin tarina

 

Pihlajan Kevari on toiminut samalla paikalla Jalasjärven Keskikylässä luonnonkauniin Korkeakosken partaalla jo vuodesta 1966. Tällöin nykyisen talon isännän vanhemmat Kaisu ja Mauno Pihlaja aloittivat ensimmäisinä Suomessa kestikievarimuotoisen matkailupalveluiden tarjoamisen kotitalossaan perinteisellä eteläpohjalaisella saha- ja myllytilalla.

Jo ensimmäisistä vuosista lähtien talossa riitti vipinää ja vieraat palasivat matkoillaan kerta toisensa jälkeen tuttuun taloon, jossa heidät otti aina lämpimästi vastaan talon emäntä. Ensimmäisten vuosikymmenten aikana Pihlajan Kevari toimi todellisena kestikievarina (eteläpohjalaisittain “kevari”), joka tarjosi niin ruokailuja, juhlajärjestelyjä kuin majoitus- ja ylläpitopalveluitakin – aina vieraat yksilöllisesti huomioiden.

Vieraita tässä avoimien ovien kodissa on vuosikymmenten saatossa käynyt ympäri maailman, ja pohjalaisten keskuudessa Kevari on noussut tunnetuksi ja perinteiseksi juhlapaikaksi. Sittemmin toiminnassa on keskitytty laadukkaiden juhlien ja ryhmätilaisuuksien sekä pyhäpitopöytien tarjoamiseen, jotka vetävät kerta toisensa jälkeen talon täyteen tyytyväisiä vieraita.

Lue lisää palveluistamme tänä päivänä >>

 

Asiakkaita on talossa aina kohdeltu kuin omina vieraina, ja tämä perinne näkyy myös tänä päivänä toisen sukupolven ollessa perheyrityksen vetovastuussa. Kaikki juhlat hoidetaan pitkällä kokemuksella kokonaisvaltaisesti asiakkaan yksilöllisten toiveiden mukaan. Pihlajan Kevari täyttää nykyaikaiset vaatimukset, mutta ei ole muuttanut perusajatustaan: Kevari on vieraille avoinna oleva koti, jossa saa vain hyvää ja erittäin hyvää palvelua.

Ota yhteyttä ja kysy lisää >>